Homøopatisk behandling af ADHD/ADD

I vår praksis anvender vi Dr. Heiner Freis polaritetsanalyse, når det vælges en medicin. Polaritetsanalyse (PA) er en metode, der fører til en effektiv og reproducerbar valg af behandling og øger præcisionen af recepterne.

Polaritetsanalysen (PA) blev udviklet af Heiner Frei til en videnskabelig streng, dobbeltblind, schweizisk undersøgelse med homeopatisk behandling af hyperaktive børn. Denne undersøgelse viste en betydelig forskel mellem homøopatiske midler og placebo.

Homeopati har vist sig at være effektiv til at forbedre symptomer på ADHD/ADD hos børn.

Reducerer symptomer og forbedrer koncentrationen både under læring og i livet generelt.Læs undersøgelsenfrei-1047w-549h

"Hyperaktive børn og børn med sensoriske forstyrrelser - opmærksomhedsforstyrrelse (ADD) og opmærksomhedsunderskud-hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD) - er de mest almindelige krævende patienter, man ser i børnelægepraksis. Konventionel farmaceutisk behandling består af stimulanser som Ritalin, Concerta osv. - det vil sige medicin, der falder ind under narkotikalovgivningen i mange lande. Forældre er ofte tilbageholdende med at behandle deres børn med denne type medicin.

I den schweiziske dobbeltblind-studie om ADD / ADHD beviste Heiner Frei forskningsteam under strenge videnskabelige betingelser, at homøopati er effektivt hos hyperaktive børn [Eur J Pediatr: 164 (2005): 758-767]. Desuden viser den langsigtede opfølgning af studiedeltagerne over fem år, at 75% af alle patienter kan behandles tilstrækkeligt med homøopati alene, og at langvarig homøopatisk behandling reducerer symptombelastningen med ca. 50 procent, selv efter afslutning af behandlingen."
Original fra Heiner Frei


H. Frei: Homeopathy and ADHD – A New Treatment Concept with Polarity Analysis.

Ring eller send os en e-mail for en gratis og uforpligtende samtale om behandling af ADD/ADHD

Tel: (+45) 28 74 14 80

 

Skjermbilde 2023-06-06 kl. 08.13.37