Homøopati - En Naturlig Vej til Sundhed
 

At komme til sundhed er at vende tilbage til en naturlig sund tilstand. Vi tilbyder homøopatisk behandling og samtale for at nå frem til, hvad der er gode betingelser for dit helbred. Homøopati er baseret på, at kroppen selv ved, hvordan den skal restituere sig.

Vi foretrækker at beskrive vores perspektiv som homøopati, med fokus på Hahnemanns og hans kollegers og nære tilhængeres lære (især Boenninghausen, Lippe og  Hering). Ved at følge læren fra disse tidlige pionerer inden for homøopati, ikke på en dogmatisk måde, men med respekt for deres verificerbare observationer. Det er disse rødder, der giver et  grundlag for den praksis, vi ønsker at fremhæve i vores behandling.

Vi behandler akutte og kroniske sygdomme, skader og lidelser udelukkende med homøopati. For os er behandlingen noget, vi gør sammen. Dine oplysninger sammen med din motivation er afgørende for et godt resultat. At blive opmærksom på dine symptomer er en af ​​de vigtigste faktorer for at få succes med behandlingen .

Vi kommer ikke med retningslinjer du skal følge men vi ønsker ved samtale, opmærksomhed og selvrefleksion om din søvn, fysisk aktivitet, kost, stressfaktorer, sociale liv og ikke mindst at øge bevidstheden om, hvad der er meningsfuldt i dit liv.

Vi tilbyder behandling på vores kontor i Nørre Snede og online.

Hvad er Homøopati

Homøopati er en medicinsk metode udviklet af Samuel Hahnemann i begyndelsen af ​​det nittende århundrede. Princippet «similia similibus curentur» er kernen i denne terapi. Med erfaringen om, at sygdomme skal behandles med de midler, der hos en rask person fremkalder lignende symptomer, som den syge i øjeblikket klager over, adskiller dette helbredelsessystem sig fra den accepterede akademiske medicin.

Det særlige ved denne metode er, at homøopater betragter den syge som en helhed, og de er interesserede i hvert enkelt symptom på sygdommen; kun på denne måde kan det rette middel vælges. Som følge heraf er en homøopatisk læges anamnese i de fleste tilfælde mere omfattende og indebærer indsamling af en række detaljer om patientens faktiske tilstand samt de midler, man tidligere har taget til for at gøre ham eller hende rask.

Efter anamnesen er homøopaten i stand til at sammenligne den syge persons aktuelle symptomer med resultaterne af test af lægemidler på raske mennesker og bestemme, hvilken «lignelse» der skal ordineres.

De valgte lægemidler er aldrig i den rene form og oprindelige styrke, men bliver normalt indgivet i så lille en dosis som muligt. Lægemidlerne er fremstillet af mineraler, planter, salte og substanser fra dyr. De homøopatiske lægemidler fremstilles af professionelle, farmaceutiske producenter.

Kontakt os på (+45) 28 74 14 80 for at opdage, hvordan homøopati kan hjælpe dig til bedre sundhed.