Klientudtalelser
Institut for Kreativ Udvikling

“Søgte hjælp for Post polio muskel smerter som var blevet meget værre i den sidste tid. Jeg var bare en gang med umiddelbart virkning. Smerterne stoppede og var tilbage til et meget udholdeligt niveau . Lidt efter fik jeg konstipation som jeg fik en pille for og som forsvandt meget hurtigt og som ikke er kommet tilbage. Smerterne er heller ikke forværret nu mange måneder efter.”

Post polio

Institut for Kreativ Udvikling

“Jeg træner 4-5 ganger om ugen og havde i forbindelse med en hold træning overbelastet nogle muskler i skulderen. Efter nogle måneder uden tydelig forbedring i skuldersmerterne opsøgte jeg homøopatisk behandling. God opfølgning og professionel samtale. I løbet af en 1 1/2 uge er skulderen allerede 80% bedre og jeg kan igen udfordre mig selv med tungere løft træningsmæssigt. ”

Overbelastet muskler

Institut for Kreativ Udvikling

“Behandling for Covid. På 3. dag kom kraftig hodepine (7-8 på 10 skala) over et par døgn. Jeg ønsket hjelp med smertetilstand og almen energi/tilstand. Første middel markant vekket tørst, noe bedre almentilstand + hodesmerten i perioder i ro. Middel nr 2 neste morgen, umiddelbar opplevelse av riktig middel, i løpet av 6-7 timer hodesmerte nede på 1-2, markant bedret almenstilstanden energi + matlyst, neste dag på beina og gradvis etterfølgende bedre. ”

Covid

Institut for Kreativ Udvikling

“Jeg søkte hjelp for en akutt skade. Mistet grepet på en stor sten (40kg) som falt på min finger. Fikk Arnica som hjalp umiddlebart på smerter, etter 3 dager var fingeren ikke blå lengre og var fortsatt smertefri. Kan anbefale homeopatisk behandling av skader. Har fått hjelp ved flere anledninger som raskt blir bedre og forkorter tiden det tar å bli frisk.”

Skade

Institut for Kreativ Udvikling

“Jeg har i mange år hatt problemer med mage/tarm, søvnproblemer, lett for å bli overveldet/stresset og konsentrasjonsproblemer. Da jeg ikke ønsket medisinering ville jeg prøve homeopati for å se om dette kunne hjelpe på mine plager. I begynnelsen av behandlingen fikk jeg en svak forbedring men etter gjentatte behandlinger så opplevde jeg først at konsentrasjonen ble bedre, deretter ble søvnen bedre ved at jeg sov uten nattlige oppvåkninger. Etterhvert bedret også konsentrasjonen seg og tilslutt fikk jeg en vesentlig bedring i forhold til mage/tarm problemer som jeg har hatt i veldig mange år.
Er nesten litt overrasket over å ha såpass god effekt av behandling og veldig glad for å slippe medisiner i forhold til dette.”

mage/tarm, søvnproblemer, lett for å bli overveldet/stresset og konsentrasjonsproblemer